Saturday, 6 October 2012

Stiforp Program Scam ????


Sejak bermula Ramadhan tempoh hari aku jarang sekali online ;untuk memberi lebih tumpuan kepada amal ibadat. Bukan nya soal alim ke tidak ,tapi ia ada lah tuntutan kita sebagai umat islam. Bulan Ramadan merupakan bulan yang penuh berkat . Allah melimpahkan kasih sayang-Nya kepada seluruh hamba-hamba-Nya yang bertakwa . Ganjaran pahala kurniaan-Nya untuk hamba-Nya yang beribadah pada bulan Ramadan juga berlipat kali ganda melebihi bulan-bulan yang lain ,lagi pun kita tak tahu sama ada kita akan bertemu lagi di Ramadhan akan datang.

Baru semalam berkesempatan semak email dan login ke akaun Stiforp terkejut berok juga aku....ni aku nak kongsi kan dengan korang email yang aku terima daripada Siforp yang memaklom kan sejumlah komisen yang telah aku terima .


Tanpa membuat apa apa dapat juga komisen berjumlah USD 43.87 dan kalau di convert ke RM banyak juga tu . Login pula ke akaun Stiforp aku .....untuk lihat genealogy seperti carta dibawah .Rupa nya hampir dua bulan tak online dan login ke akaun siforp downline telah bertambah .Kalau menaja lagi la banyak dapat nya ,sebab setiap orang yang kita taja akan di bayar USD25 setiap bulan .

 Semak lagi carta penuh genealogy .....dah sampai level 11 rupa nya dan jumlah ini akan berkembang dengan sendiri hasil usaha downline dan upline yang akif menaja .Aku yakin dalam masa dua tahun lagi marix ini akan penuh dan aku bakal menerima komisen melebehi RM 2000 setiap bulan .


Semak pula komisen bulanan yang aku terima


Komisen ini aku pilih untuk di terima melalui Debit kad Payneer



Kalau korang masih belum join lagi , ambil lah peluang ini daftar dan upgrade segera untuk mendapat kan limpahan downline daripada upline korang .Walau apa pun keputusan di tangan korang ,tiada paksaan yang penting nya kita mesti berfikiran positif jangan asyik menyalah kan takdir kerana dengan berdoa siang dan malam ,mohon di limpahi rezeki tanpa usaha tak kan jatuh rezeki dari langit ke riba kita .

DAFTAR DISINI