Thursday, 24 January 2013

The Power Of One

Assalamualaikom dan Salam Sejahtera rakan rakan semua.Semoga Hari Ini Menjadi Lebih Baik Dari Semalam Dan Hari-Hari Sebelom Nya .

Usaha untuk mendapatkan ramai downline dalam Stiforp atau dalam apa juga program Affiliate dalam satu satu masa mungkin agak mustahil bagi kita yang baru menceburi bidang ini begitu juga bagi mereka yang telah lama menceburi bidang nya .

Tetapi jika anda dapat memberikan tumpuan untuk berusaha menaja satu orang dalam satu bulan dan memastikan usaha anda ini di-duplikasi oleh downline-downline anda....anda sudah di-kategori kan sebagai antara mereka yang berjaya.Proses ini sangat realistik jika di-aplikasi kan dalam kebanyakan rangkaian mana-mana Pemasaran / MLM atau Program Affiliate .

Hanya SATU! Menggunakan prinsip PENGULANGAN, rekrut 1,rekrut yang Sedia, Sanggup dan Komited untuk merekrut Hanya SATU ahli baru setiap bulan, untuk tempoh 12-18 bulan akan datang.

Yang baru rekrut, juga harus menjadi salah satu yang Sedia, Sanggup dan Komited untuk merekrut Hanya Satu ahli baru setiap bulan untuk 12 - 18  bulan seterus nya .

Ini lah The Power Of One Prinsip  PENGULANGAN! Dan Duplikasi ! "

Ia sangat mudah tetapi sangat BERKUASA! Apa yang  perlu anda lakukan cuma, gunakan Kebolehan anda, Sikap, Dan Komitmen terhadap kerjaya anda supaya impian anda dapat di-realisasikan ..
.
Kebebasan Anda :

Kebolehan anda adalah keselesaan anda yang bekerja untuk diri anda sendiri ,Yang boleh menghubungi dan merekrut sama ada satu orang seminggu atau atau sepuluh orang seminggu.

Sikap Anda :

Sikap anda adalah amat penting dan sangat berkuasa. Ia adalah faktor penentu kepada tahap kejayaan dalam apa-apa juga usaha anda.Berfikiran positif kerana satu perasaan negatif yang lahir dalam diri anda, yang positif nya anda akan gagal dalam apa juga usaha atau kerjaya anda.

Anda akan hanya menjadi salah seorang daripada mereka yang duduk di-bangku penonton, menonton kejayaan orang lain yang terus memberikan berbagai alasan untuk bermula ...ya anda menang memberikan alasan tetapi mereka menang mencapai kejayaan .

Komitmen Anda :

Komitmen anda adalah faktor terakhir yang akan menentukan sejauh mana anda akan pergi. Anda mesti komited untuk meletakkan dalam apa jua waktu dan usaha yang diperlukan untuk mencapai matlamat anda.

Jangan jadikan gegalan sebagai halangan! Jangan sekali-kali! Tidak berputus asa! kerana " Kegagalan sebenar nya ada lah kejayaan yang tertinggal " .Konsisten ,satu hari pada satu-satu masa, satu minggu pada satu-satu masa ,satu bulan pada satu masa. Kekal Fokus Dan Komited Untuk Mencapai Matlamat ANDA.

Mengingatkan Sendiri :

Jika.... Apakah Jadi..... Ia Adakah...... Sehingga Saya....... Bolehkah saya,.....Mestikah saya..... Dan saya akan Make It.Terjadi!......semua ini ada lah bisikan bisikan yang bermain difikiran anda yang bakal membunuh semangat anda .

Mari kita lihat apa yang akan berlaku jika anda berjaya merekrut hanya 1 orang setiap bulan selama 12 bulan berturut-turut, berkongsi idea dengan downline baru anda Merekrut Satu orang baru setiap bulan selama 12 bulan bersama mereka.Dan Idea ini terus di-kongsi dan di-aplikasikan sesama kita .


The Power Of One

Bulan Pertama = Anda taja 1 org downline anda taja 1 org = Jumlah 2 
Bulan Ke-2 = Anda taja 1org + 1 tajaan down anda = 2
Bulan Ke-3 = Seterus nya downline anda 2 + 2 Org tajaan mereka = 4
Bulan Ke-4 = Seterus nya downline anda 4 + 4 Org tajaan mereka = 8
Bulan Ke-5 =Seterus nya downline anda 8 + 8 Org tajaan mereka = 16
Bulan Ke-6 = Seterus nya downline anda 16 + 16 Org tajaan mereka = 32
Bulan Ke-7 = Seterus nya downline anda 32 + 32 Org tajaan mereka = 64
Bulan Ke-8 = Seterus nya downline anda 64 + 64 Org tajaan mereka = 128
Bulan Ke-9 = Seterus nya downline anda 128 + 128 Org tajaan mereka = 256
Bulan Ke-10 = Seterus nya downline anda 256 + 256 Org tajaan mereka = 512
Bulan Ke-11 = Seterus nya downline anda 512 + 512 Org tajaan mereka = 1024
Bulan Ke-12 = Seterus nya downline anda 1024 + 1024 Org tajaan mereka = 2.048


Proses ini akan berterusan dan pada bulan Ke-13 anda akan memperolehi 4096 orang downline dan sekira nya setiap orang downline ini maintain bayaran bulanan hanya dengan USD 9.95 dan akan dibayar Sebanyak US$1 setiap seorang ,ini bermakna anda akan menerima bonus bulanan sebanyak US$ 4096 ,ini tak termasuk bonus tajaan yang berjumlah US$25 setiap seorang yang akan dibayar setiap minggu ....lumayan kan !!!!!!

Prinsip mudah ini, akan berganda dari setahun kesetahun ,apa yang perlu kita miliki ada lah berfikiran positif, konsisten ,dan istikomah insyaallah segala yang kita impi kan akan menjadi realiti .Insyaallah