Pelan Pemasaran

Tahniah kerana anda telah sampai keruangan ini ,peluang yang tak harus anda lepas kan begitu sahaja kerana " Semalam Adalah Kenangan, Hari Ini Adalah Kenyataan, Esok Adalah Harapan, Tanpa Tindakan Hari Ini, Harapan Untuk Hari Esok Tak Akan Menjadi Kenyataan, So Bertindak Lah Hari Ini ...Daftar Hari Ini ...
1.Powerline Bonus 

Setiap hari, semakin ramai orang  yang menyertai STIFORP sama ada untuk menggunakan kuasa tools atau alat pemasaran nya yang hebat untuk mengembangkan perniagaan mereka yang sedia ada sama ada bisnes online, networking dan MLM atau mengambil kesempatan untuk memperolehi pendapatan dengan pelan pemasaran nya yang memberikan bonus yang lumayan atau kedua dua nya sekalil .

Salah satu bahagian yang paling menarik dalam Pelan Pampasan kami adalah bahawa anda boleh mula menjana pendapatan hanya dengan mengunci dalam kedudukan anda!

ANDA AKAN MENDAPAT BAYARAN pada 3 orang pertama di bawah anda dalam Powerline jika anda mengunci kedudukan anda (upgrade). Ini adalah pelan bonus TERPANTAS yang bakal anda perolehi .

2. Fast Start Bonuses

Bagi setiap ahli baru yang anda sendiri taja atau anda sebagai enroller di STIFORP,anda akan dibayar Fast Start Bonus bernilai US$25 untuk setiap orang yang akan dibayar pada setiap hari Khamis .

PLUS, untuk setiap orang yang upgrade dibawah downline anda, anda akan mendapat $ 2 sehingga dua generasi kedua, dan generasi Ketiga $ 1 !

Dan apabila anda mencapai pangkat 4 Star dan 5 Bintang , anda akan mendapat Infinity tambahan $ 1 Override bagi tiap-tiap orang.

# Contoh: Jika anda seorang pemimpin Bintang 5 dan anda menaja 1 orang, anda akan mendapat Fast Start Bonus 25 plus $ 14 Bintang Infinity Override, dan $ 1 5 Bintang Infinity Override, total $ 27. Jika anda adalah satu pemimpin 5 Bintang dan 2742 orang menyertai pasukan anda sebelum orang lain dalam organisasi anda maju ke 4 Star atau 5 Star, anda akan menerima $ 1 4 Star Infinity Override DAN yang $ 1 5 Star Infinity Override untuk total $ 2 setiap orang TANPA MENGIRA daripada tahap yang mereka jatuh dalam organisasi anda bagi jumlah $ 5484 pada TOP semua komisen yang lain!

3. Matrix Commissions

Apabila anda mengunci dalam kedudukan anda di STIFORP , anda diberikan pusat perniagaan anda sendiri untuk mengisi Matrix 2x14! Dengan lebih ramai orang menyertai STIFORP setiap minggu, mereka ditempatkan dalam matriks DI BAWAH semua orang yang sudah sedia ada di sana . Oleh itu, lebih cepat anda mengunci dalam kedudukan anda, peluang anda adalah lebih besar.

Ahli biasa dan 1 Star secara automatik layak untuk mendapatkan dibayar pada 12 tahap dalam matriks mereka. 2 Star layak untuk mendapat bayaran pada 13 tahap dalam matriks mereka. Dan 3, Star 4 Star dan 5 Star layak untuk mendapat bayaran pada 14 TAHAP Penuh dalam matriks mereka!

Semua peratusan adalah berdasarkan yuran keahlian bulanan $ 9.95. Komisen bagi orang-orang yang menyertai pada pilihan tahunan akan dibayar lebih daripada 12 bulan sebagai $ 9.95 sebulan.

Matching Bonus 

Bonus Fast Start dan Bonus Matrix, Bonus Matching adalah lumayan.
Selain dari $ 2,047.50 atau $ 8,191.50 anda juga boleh mendapat bonus dalam matrix peribadi anda, iaitu matching bonus sebanyak 50%  LIMA generasi, kira di mana mereka jatuh matriks anda!

 

Contoh: Jika anda adalah satu pemimpin 1 Star, dan anda menaja hanya 4 orang ke STIFORP, dan setiap daripada mereka yang berpendapatan $ 800 sebulan dalam matriks mereka, anda akan mendapa sepadan dengan 50% setiap matrixes mereka iaitu $ 400 setiap  orang, bermakna anda mendapat tambahan 4X$ 400 = $ 1600 sebulan.

RUJUKAN: Bagaimana kiraan untuk mencapai "Star Rank"  Klik Sini

PERINGATAN: Terjemahan ini mungkin kurang tepat, sila login dalam backoffice dan lihat Pay Plan.