Sunday, 22 July 2012

Mesti Join....

Korang patut join Stiforp dan upgrade ke paid member.....segera....
Stiforp bukan nak bersaing dengan biz korang sekarang tapi dengan $9.95sebulan korang dapat tools yang boleh mengembang kan apa juga bisnes korang, yang lain same ada MLM ke, program affiliate ke atau program networkings yang lain .

Nak tau apa tools yang diberikan korang baca la sendiri untuk puas kan hati di ruangan Pree-Enrolle Login tu masuk kan alamat email dan juga passwork korang semasa mendaftar dulu ,kalau belum mendaftar pergi ke Free Tour dan masuk kan di ruang tu " duitdoit "  login dulu kat sini ye http://stiforp.com/

Ni wesite  bisnes utama yang di bina dengan tools Stiforp ,tak perlu kemahiran IT yang tinggi cuma klik klik dan copy N paste je...
http://duitdoit.websiteaboutme.com/

Potensi untuk mengembangkan Stiforp ni sungguh luas ,cuba login ke akaun Facebook atau rangkaian social yang lain ,berbagai program bisnes online di ikhlan kan  dan peluang untuk korang memperolehi pendapatan sangat cerah walau pun tanpa menaja kalau menaja lagi la banyak sebab setiap orang yang korang taja korang dibayar $25 lumayan tu kalau di darap dengan 3.5


Lihat testimoni mereka yang lebih dahulu mendahului kita, tak tahu apa apa pun join je tanpa banyak songeh akhir nya.......................


Stiforp bayar komisen kita melalui payoneer debit kad dimana semua transaksi nya boleh kita semak online,ni ade lah screen shot akaun payoneer aku ,baki akaun yang tercatat US100.25 hu....hu...hampir RM350 buat permulaan saper nak bagi der.......