Stiforp

Perniagaannya berisiko rendah dan menghasilkan pulangan yang amat lumayan. Itulah STIFORP! Tidak inginkah anda jadi orang kaya dengan MODAL KECIL?

Soalan Yang Sering Ditanya Tentang STIFORP DGREAT NETWORK

BISNES APA NI?
DGREAT NETWORK adalah komuniti bisnes networking yg diasaskan oleh kumpulan pakar Perniagaan Internet dan offline networker. kami menggunakan Tools Perniagaan Internet STIFORP yang menyediakan Sistem Marketing yang membantu apa saja Perniagaan anda samada berbentuk Network Marketing, MLM, Affiliate, Franchise ataupun Dropship. Perniagaan ini boleh dijalankan secara online atau pun offline. Jika kita hendak buat secara online, kita akan di bantu  oleh system STIFORP yang hebat yang akan membuat 80% dari kerja kita. Jika anda buat kedua dua cara sekali iaitu online dan offline, bisnes anda akan lebih MANTAP lagi.. .
STIFORP bergerak secara networking Matrix 2 x 14 Level. Bila anda register percuma aje, Network Powerline anda sudah di bentuk. Upline dan group akan bantu membina perniagaan anda, pasal tu la, anda dapat email hari2 bagi tau ada orang join lagi dan lagi. Mana ada bisnes belum mula tapi dah ada orang join. STIFORP aje yang ada konsep macam ni. Jadi amat mudah, kita sebenarnya hanya perlu bekerja PROMOSIKAN Website masing2 aje. Bonus yang menanti memang banyak... setiap minggu nanti kita dapat bonus kalau kita usaha. Kalau dok diam aje..tak boleh tau..sbb ini bukan skim cepat kaya. Tapi tak mustahil boleh jadi kaya jika anda berusaha...alahai Perniagaan Internet dari rumah aje...tak yah keluar rumah pun boleh... Ianya pun bukan skim piramid. Dengan STIFORP, anda boleh berpendapatan lebih tinggi dari upline jika anda sungguh2. Ada yang sudah mampu berpendapatan 4 digit seminggu dan sebulan dah 5 digit dan kadang-kadang. Seminggu pendapatan saya sama dengan sebulan gaji saya bekerja. Dengan STIFORP, tidak mustahil pangkat kita lebih tinggi dari orang yang register dahulu dari kita. Hebat kan STIFORP!

Hanya USD$50 untuk berbemula dan yuran maintain bulanan yang sangat rendah iaitu cuma USD$9.95 setiap bulan .Apa yang anda dapat ??

1. Menerima AKSES sepenuh nya tools yang bernilai melebehi daripada $ 3,000 untuk MELETUP kan apa juga bisnes internet ,networking atau MLM anda yang sedia ada hanya dengan $9.95 sebulan .

2. Mengunci kedudukan anda dalam Powerline di atas SEMUA orang-orang yang menyertai selepas anda! dan Meletakkan diri anda dalam kedudukan yang tertinggi yang terdapat di dalam matriks diatas semua orang yang menyertai selepas anda .

3. Dengan sisten MATRIX 2 X 12 , anda berpeluang memperolehi pendapatan bulanan sehingga $2,047.50 setiap bulan walau pun tanpa menaja .

4. Dapatkan akses penuh kepada semua alat-alat, panggilan latihan, sistem pemasaran dan semua yang anda perlukan untuk bergerak naik pangkat dan membina pendapatan residual bulanan tanpa had! 

MULAKAN LANGKAH ANDA HARI INI